Friss képek tűntek fel a Weibo-n, amelyeken állítólag a Xiaomi Mi MIX 2S látható. Az új képek azt mutatják, hogy a Mi MIX 2S kijelzője rendkívül vékony kávával van körülvéve. 

 

 

A készülék bal felső sarkában vannak a vízszintesen elhelyezett kamerák, mellettük pedig egy LED villanó található. Az ujjlenyomat-olvasó nem látszik sem a telefon elején, sem a telefon hátulján, ami azt sugallja, hogy a Mi MIX 2S lehet az első Xiaomi telefon, amely kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasót fog kapni.

A fenti ábra egy olyan kép, amelyet állítólag a Mi MIX 2S készülékkel fényképeztek és a vízjelen a következő olvasható: “Shot on MI MIX 2S AI Dual Camera”. A pletykák szerint a készülék kamerája (Sony IMX363?) képes lesz 960 fps-sel való lassított felvétel rögzítésére.

Az XDA által feltárt firmware fájlokból az is ismert, hogy a Mi MIX 2S 18:9 képarányú, FHD + felbontású kijelzővel fog rendelkezni. Egyes jelentések azt is állították, hogy egy 6,01 hüvelykes OLED panelt fog kapni a telefon.

A Mi MIX 2S várhatóan az első mobiltelefon a cégtől, amely a vezeték nélküli töltést támogatni fogja. A processzor a Snapdragon 845 lesz. Az operációs rendszer előre telepítve az Android 8.0 Oreo-t kapja, az akkumulátora pedig egy 3,400 mAh-es panel lesz.

 

A készüléket 2018. március 27-én fogják bemutatni, ugyanazon a napon, mint a Huawei P20 szériát.

 

Forrás

 

Még több Xiaomi cikk? Erre tessék!

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.