A mobiltelefon gyártók már nagyon készülnek a hónap végén megrendezésre kerülő MWC-re, ahol bemutathatják leendő készülékeiket. Azonban nem minden vállalat fog így tenni, hiszen a legfrissebb hírek szerint, az OPPO nem fogja elvinni zászlóshajóját a 2019-es MWC-re.

Hirdetés

A vállalat által az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalához benyújtott dokumentumok szerint, az OPPO közelgő zászlóshajója Find Z néven fog érkezni, amely az OPPO Find X utódja lesz.

A Geekbenchen korábban “Poseidon” kódnéven jelent meg a készülék, amelyről néhány részletet is megismerhettünk. Eszerint a Find Z működtetéséért a Snapdragon 855 lapkakészlet fog felelni, 5G adatkapcsolat támogatásával. A közelmúltban a gyártó bemutatta a 10x-es hibrid optikai zoom technológiáját, amely tovább fokozza a fényképezési élményt és ezt alkalmazhatják a leendő zászlóshajó esetében is.

Korábban megtudhattuk, hogy a kínai vállalat a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóját is továbbfejlesztette, ami már támogatja a két ujjal történő feloldást. Valamint az is kiderült, hogy ezzel a megoldással a képernyőnek már sokkal nagyobb százalékát tudjuk majd használni az autentikáció során. Viszont az még kérdéses, hogy a Find Z megkaphatja-e az új technológiát.

A telefon várhatóan  az Android Pie alapú, ColorOS 6-ot fogja futtatni. A tápellátásáért egy SuperVOOC gyorstöltésre képes akkumulátor fog felelni, viszont a kapacitásáról idáig még nem kaptunk információt.

Ettől függetlenül, az OPPO is készül az MWC-re és be fogják mutatni F11 Pro névre keresztelt okostelefonjukat, amely ezidáig már három országban szerzett tanúsítványt.

Egészen érdekes szabadalmat nyújtott be az Oppo a kameralyuk “eltüntetésére”

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.