Újfent arról számolhatunk be, hogy nagyon jól megy a Xiaominak. a vártnál sokkal jobb eredményeket ért el a kínai vállalat.

Hirdetés

2019 első negyedévében 27%-kal nőtt a vállalat árbevétele. Sok mindennek köszönheti a Xiaomi a sikerét, termékeikre jellemző, hogy minőségiek, kevés velük a probléma és ár/érték arányban verhetetlenek. A növekedéshez erősen hozzájárult a Mi 9 csúcsmobil és a Redmi Note 7 is. Mindkét készülék nagyon népszerű.

Kínában jelenleg stagnálás figyelhető meg a piacon, azonban a Xiaomi globálisan majdnem 28 millió okostelefont szállított le, amivel a negyedik legnagyobb telefongyártó. Inidában továbbra is hasítanak, immáron hetedszer a legnépszerűbbek a kínai gyártó termékei. A MIUI-nak több mint 260 millió aktív felhasználója van, ami éves szinten 37 százalékos növekedést jelent. Emellett említésre méltó, hogy már 480 Mi Home üzlettel rendelkeznek világszerte.

Már automatákból is lehet Xiaomi telefont venni

Egy válasz

  1. Avatar
    Sándor Mihályné

    Üdv. Nekem Mi max 2 van jelenleg,de nagyon szeretem! Utánna jön a max 3,megvagyok elégedve maximálisan ! 😉 köszönöm,s további sok sikert 😊🤗🤗

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.