Megjelent a kínai hírközlési hatóság oldalán az Asus második generációs gamer mobilja.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy a tajvani gyártó következő gamer telefonja, a ROG Phone 2 lesz az első, amelyben helyet kap a Qualcomm felturbózott Snapdragon 855+ rendszerchipje.

Most a TENAA-nak köszönhetően képek és újabb információk láttak napvilágot a július 23-án ASUS csúcskészülékről. A kínai hírközlési hatóság oldalán összesen négy ROG Phone 2 változat látható, amelyek az ASUS_I001DA, I001DB, I00DC és I00DD modellszámokat kapták. A készülék 170.99 x 77.6 x 9.78 mm-es dimenziókkal fog rendelkezni, a dizájn tekintetében pedig apróbb módosításokra számíthatunk. Ahogy az alábbi képen is láthatjuk, a felső és az alsó káva mérete viszonylag nagy mértékben csökkenni fog az elődjéhöz képest.

A ROG Phone 2 egy 6,59 hüvelykes 18:9-es képarányú kijelzőt kap, ami 120 Hz-es képfrissítésre lesz képes a hírek szerint. Ami egyből feltűnhet a készülék hátoldalát nézve, hogy nem látjuk ujjlenyomat-olvasó nyomát, amit tehát minden bizonnyal a kijelzőbe integrálnak. Hátul még két kamera, illetve két LED villanó kap helyet.

A burkolat alá egy méretes, 5.080 mAh kapacitású akkumulátor kerül, ami 30 wattos gyorstöltést támogathat majd USB Type-C porton keresztül.

A ROG Phone 2 specifikációjáról nagyjából ennyit tudni eddig, de pár nap és kiderül a készülék összes tulajdonsága és az árazása.

Bemutatkozott a Snapdragon 855+

Forrás: TENAA

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.