A kínai gyártó hivatalosan bejelentette új zászlóshajójának érkezési dátumát.

Hirdetés

A Xiaomi tegnap egy hivatalos képen osztotta meg a nagyközönséggel következő rendezvényének pontos időpontját. Továbbá azt is megerősítették, hogy ezen az eseményen fog debütálni a Mi széria következő tagja, a Mi 9.

A cég vezetői korábban már elárulták, hogy a közelgő zászlóshajó teljesítmény és dizájn szempontjából is nagy előrelépést fog jelenteni a vállalat életében.

A készülék kapcsán idáig csak a legfontosabb részletekről értesülhettünk. Ezekből az információ morzsákból kiderült, hogy az eszköz működtetéséért a Qualcomm Snapdragon 855  lapkakészlete felelhet majd. Korábban már a Geekbench oldalán is megjelent, ahol az egymagos teszt során 3158, míg a többmagos teszt során 11174 pontot sikerült elérnie.

Korábban már 3C tanúsítványt is szerzett a készülék, amely alapján megtudhattuk, hogy támogatni fogja a 27W-os gyorstöltést, valamint operációs rendszerként a Android 9 Pie alapú MIUI 10-zel érkezhet meg. A közelmúltban élőképen is láthattuk a telefont hátlapján tripla kameramodullal felvértezve, amely az információk szerint, egy 48 megapixeles elsődleges, egy 12 megapixeles másodlagos és egy 3D ToF érzékelőből állhat majd.

Ezidáig meg nem erősített értesülések alapján, a Mi 9 egy 6,4 hüvelykes panellel kerülhet bemutatásra, amely fölött egy 24 megapixeles előlapi kamera kaphat helyet. A tápellátásáért egy 3.500 mAh-s akkumulátor felelhet majd.

A telefon további részleteivel kapcsolatban ezen a linken tájékozódhattok.

 

UPDATE: Élőképeken látható a hamarosan érkező Xiaomi Mi 9. 

 

Renderképeken a Xiaomi hajlítható kijelzős mobilja

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.