Február 11-én érkezik a Xiaomi Mi 10 széria

A Samsung Galaxy S20 szériával egy napon debütálnak a Xiaomi újdonságai is.

Weboldal készítés kedvező áron!

Egy ideje sorra érkeznek a renderképek és az állítólagos élőképek, amelyek a hamarosan érkező Xiaomi Mi 10 duó dizájnjáról próbálják lerántani a leplet. Végre a Xiaomi is elkezdte adagolni az infókat, ugyanis a kínai közösségi médiába feltöltöttek egy promóképet, amely a hátlapi dizájnról és a bemutatás dátumáról is árulkodik.

Azt nem tudni, hogy a Mi 10 vagy annak Pro variánsa látható a képen, azonban egyikük biztosan megörökli a Xiaomi Mi Mix Alpha "hátlapi" kameracsíkját. Meg kell hagyni, baromi jól néz ki, főleg a fehér változat.Tavaly a Mi 9 és a Mi 9 Transparent Edition február 20-én mutatkozott, idén viszont előbb érkezik az új generáció. Inkább tudatos lépés a kínai gyártó részéről, mintsem véletlen egybeesés, hogy aznapra tették a bemutató eseményt, amikor a Samsung is leleplezi a Galaxy S20 szériát. Kíváncsian várjuk, hogy ki nyeri a február 11-i "csatát".

A várható specifikációkról ITT írtunk korábban.


UPDATE: Végül a koronavírusnak köszönhetően február 13-án mutatják be a Mi 10 szériát, mégpedig egy online esemény keretein belül.
Forrás: Weibo