Ezek a zászlóshajó okostelefonok érkeznek 2019 februárjában

Február hónap minden évben az okostelefon piac egyik, ha nem a legfontosabb időszaka, köszönhetően a Mobil World Congress-nek. Néhány kivételével, szinte az összes gyártó készül valami nagy dobással. Ebben a részben megnézzük, milyen zászlóshajó készülékek megjelenése várható ebben a hónapban.

Weboldal készítés kedvező áron!

Huawei, LG, Samsung, Oppo hajlítható és 5G-s mobiljai

A 2019-es MWC keretein belül mutatja be hajlítható készülékét a Huawei, az LG, a Samsung és az Oppo is.  

Samsung Galaxy S10 széria

A dél-koreai gyártó korábban már megerősítette, hogy még az MWC előtt, február 20-án San Franciscoban fogja lerántani a leplet a legújabb Galaxy S készülékekről. Legalább három okostelefon várható: Galaxy S10, Galaxy S10+, és egy olcsóbb Galaxy S10 E. Előbbi két készülékről már sajtóképek is napvilágot láttak.  
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

bytechhun (@bytechhun) által megosztott bejegyzés,

Nokia 9 PureView

Egy év várakozás után végre eljutott oda a HMD Global, hogy az MWC-n bemutatja a leendő öt hátlapi kamerával rendelkező  készülékét, amely a Nokia 9 PureView névre fog hallgatni. A telefon legnagyobb érdekessége az előbb említett hátlapi öt kamerás modul, de a további tulajdonságai is a zászlóshajó kategóriába emelik majd.  

LG G8 és V50 ThinQ

Az LG rendre elviszi az MWC-re a legújabb G-szériás készülékét, ez idén sem lesz másképp, csak most várhatóan nem egyedül érkezik. Ugyanis, a G8 ThinQ mellett érkezhet a V50 ThinQ is, ami a pletykák szerint már 5G-s adatkapcsolatra is képes lesz. Mindkét telefon motorházteteje alatt a Qualcomm legújabb csúcsprocesszora, a Snapdragon 855 ketyeghet majd.  

Sony Xperia XZ4

A Sony már megerősítette, hogy jelen lesz az MWC-n, azonban azt nem árulta el, hogy milyen eszközök bemutatására készül. Mindenesetre biztosra vehető, hogy nem marad ki a repertoárból az Xperia XZ4 (esetleg XZ4 Compact). A telefon rendkívül magas kijelzővel érkezik, ami 21:9-es képeránnyal fog rendelkezni. A napokban kiszivárgott (újra) csaknem a teljes specifikációja.   A következő részben megnézzük milyen középkategóriás készülékek bemutatása várható.