Ezek a PS4 játékok érkeznek júliusban és augusztusban - 2020

Iron Man! Ghost of Tsushima! Destroy All Humans!

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

Most nagyjából mindenki a The Last of Us második részével van elfoglalva, ami természetes, hiszen egy kiváló alkotásról van szó, azonban mindennek vége van és kelleni fog a nyárra az utánpótlás, így mutatjuk, hogy milyen játékokkal lehet számolni idén júliusban és augusztusban.


Marvel's Iron Man VR

Július 3.A végső Vasember fantázia, kizárólag PS4-en! A Marvel’s Iron Man VR játékban belebújhatsz a géniusz Tony Stark Vasember páncéljába. Szembe kell szállnod a múltból felbukkanó szellemekkel – sötét erőkkel, amik megpróbálják elpusztítani Starkot, és mindent, ami fontos a számára.


Ghost of Tsushima

Július 17.

Mentsd meg a történelmi Japánt a mongolok rohamától a Sucker Punch Productions (az Infamous sorozat fejlesztőcsapata) új játékában! A lenyűgöző grafikájú, nyílt világú kalandjáték főhőse Jin Sakai, egy harcos, aki elsajátítja a Szellem harcstílust, hogy szembeszálljon a megszállókkal Tsushima szigetén. Kövesd végig az ő történetét, lopakodj, támadj lesből vagy szemtől szemben, és segíts a helyi lakosoknak mellékküldetések teljesítésével. Deríts fényt a megszállók valódi szándékára, győzd le, aki az utadba áll, és válj Tsushima Szellemévé!


Destroy All Humans

Július 28.

A kultikus klasszikus visszatér! Terrorizáld a Föld lakóit az 1950-es években az ördögi Crypto-137 űrlény szerepében. Szerezd meg DNS-üket és kényszerítsd térdre az Egyesült Államok kormányát a legendás idegen megszálló akció-kalandjáték hű felújításában. Irtsd ki a gyenge embereket idegen fegyverek és pszichikai képességek egész sorával. Tegyed városaikat a földdel egyenlővé repülő csészealjaddal. Egy hatalmas lépés az emberiségre.


Big Pharma Special Edition

Július 3.


Egy gyógyszeripari konglomerátum igazgatójaként több millió ember egészsége és élete van a kezedben. Hogyan küzdesz meg ezzel? Tudsz kezelni egy világjárványt, és növeled a vagyonodat, vagy pánikba esel?


F1 2020 Deluxe Schumacher Edition

Július 7.


Az F1 2020 legnagyobb újdonsága a My Team mód, amelyben saját istállót hozhatsz létre. Válaszd ki a versenyautót, válassz színeket az istállódnak, válaszd ki az elképzeléseidnek megfelelő munkatársat, és küzdj meg a világbajnoki címért.


Gun Club VR

Július 3.


NASCAR Heat 5

Július 10.


Those Who Remain

Július 10.


Kingdom Majestic

Július 14.


Rocket Arena Mythic Edition

Július 14.


Warhammer 40,000: Mechanicus

Július 17.

Vedd át az irányítást a birodalom technológiailag legfejlettebb hadserege, az Adeptus Mechanicus felett. A döntéseid jelentős mértékben befolyásolják a küldetések kimenetelét.


House Flipper

Július 17.


Maid Of Sker 

Július 24.


1898-ban játszódik egy elhagyatott hotelben, amely egy véres és rémisztő eseménynek ad otthont, az Elisabeth Williams-ről szóló walesi rémtörténet inspirálta.


Escape Game: Fort Boyard

Július 28.


The Sojourn

Július 31.


Streets of Rage 4

Július 31.


Deliver Us the Moon

Július 31.


Fast & Furious Crossroads

Augusztus 7.

Készülj fel a Fast and Furious sorozat új fejezetével érkező gyors és szüntelen filmszerű akcióra!


Inertial Drift

Augusztus 11.


Pathfinder: Kingmaker - Definitive Edition

Augusztus 18.


Madden NFL 21 Deluxe Edition

Augusztus 25.


Wasteland 3

Augusztus 28.


Mafia Definitive Edition

Augusztus 28.


Immortal Realms: Vampire Wars

Augusztus 28.Descenders

Augusztus 31.


No Straight Roads

Augusztus 31.


Nexomon: Extinction

Augusztus 31.
(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)