Ezek a OnePlus mobilok frissülnek Android 10-re

A kínai gyártó a OnePlus 7T Pro bemutató eseményén elárulta azt is, hogy mely készülékek fognak frissülni a legújabb Android főverzióra.

Weboldal készítés kedvező áron!

A OnePlus 7T és 7T Pro okostelefonok mindegyike már az Android 10 alapokon nyugvó Oxgen OS 10-zel mutatkozott be, de végre kiderült az is, hogy a kínai gyártó mely készülékeire szándékozza eljuttatni a legújabb rendszert.

A legrégebbi készülék, ami megkapja még az új főverziót az a OnePlus 5. A teljes lista:Carl Pei megerősítette, hogy a OnePlus 6 és 6T szériákra még ebben a hónapban telepíthető lesz az Oxygen OS 10 béta, a stabil verziót pedig még a november folyamán el kezdik kiosztani a készülékekre. A OnePlus 5 és 5T tulajdonosoknak 2020 második negyedévéig kell várnia a frissítés telepíthetőségét jelző értesítésre, a bétaprogram elrajtolásáról még nem közölt pontos időpontot a OnePlus.

Az Oxygen OS 10 legnagyobb újításai: vadonatúj felhasználói felületet, teljes képernyős gesztusok, új Game Space funkció (egy helyre gyűjti a játékokat), továbbfejlesztett Ambient Display (máshol Always on Display), kulcsszó alapú spam blokkolás.


Ez is érdekelhet:

Forrás: OnePlus