DxOMark: Ezek a legjobb kamerával felszerelt mobilok 2019-ben

Ugyan van még pár hetünk hátra a 2019-es évből, azonban a DxOMark csapata máris kinevezte az idei év legjobb készülékeit, szigorúan a kamerás képességek alapján.

Weboldal készítés kedvező áron!

Legjobb kamera

A DxoMark átfogó tesztjei alapján 2019-ben a legjobb kamerarendszerrel rendelkező okostelefon címen két mobilnak is osztoznia kell. A holtverseny két alanya a Huawei Mate 30 Pro és a Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition (vagy ha jobban tetszik Mi Note 10). Mindent egybevéve tehát a két kínai gyártó újdonsága rendelkezik a legjobb kamerás képességekkel, legalábbis a DxoMark szerint,  de mivel kevesen készítenek náluk hitelesebb elemzéseket, ezért ez a rangsorolás akár evidensnek is vehető.

A TOP 5 további helyezettjei:


Legjobb videó

Ha csak a videózási képességeket vesszük figyelembe, itt sem tudtak abszolút győztest hirdetni. A Xiaomi ötkamerás szörnyetege mellett az iPhone 11 Pro Max is 102 pontot szerzett.


Legjobb zoom

A legjobb zoomolási képességek terén toronymagas a Mi CC9 Pro prémium kiadása végzett az első helyen.


Legjobb ultraszéles egység

A legjobb ultraszéles látószögű lencsével rendelkező okostelefon címet a Samsung Galaxy Note 10+ 5G zsebelte, ami egyáltalán nem meglepő, a dél-koreai gyártó ebben mindig is az élen járt.


Legjobb éjszakai

És végül van még egy szempont, az pedig az éjszakai fotózás, itt sem érhet senkit nagy meglepetés, a Huawei Mate 30 Pro diadalmaskodott.

Forrás: DxoMark