Érkezőben a Samsung Galaxy Note 10 Lite

A dél-koreai gyártó korábban már beszámolt arról, hogy egy újabb Galaxy Note mobilon dolgoznak, most pedig az is kiderült, hogy Note 10 Lite lesz a becsületes neve.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Sammobile megbízható forrásokra hivatkozva számolt be arról, hogy az eddig csak SM-N770F modellszámmal emlegetett megfizethető mobil Samsung Galaxy Note 10 Lite néven kerül a kereskedelmi forgalomba az elkövetkező hónapok valamelyikén.

A Samsung ebben az évben már kettéosztotta a legújabb Note generációt a Note 10 és a Note 10+ okostelefonokkal, van különbség a két modell között az árkülönbség igazolására, ennek ellenére a Note 10 több mint 300.000 forintos induló árát nem sokan hívják megfizethetőnek. Nem is ez a Note széria lényege, mindig is a prémium szegmensben indultak harcba, azonban a dél-koreai gyártó úgy döntött, hogy piacra dob egy Lite modellt is.


Samsung Galaxy Note 10


Hogy az olcsóság hardveresen pontosan miként fog megnyilvánulni, azt egyelőre nem tudni, azonban az biztos, hogy a Note sorozat védjegyéül szolgáló S-Pen támogatás megmarad. A Samsung Galaxy Note 10 Lite fekete és piros színben érkezik majd Európába.


Ti mit gondoltok, szükségesnek érzitek a megfizethető Note 10 piacra kerülését?


Forrás: Sammobile