Érkezőben a Realme X3 Pro

Már a kínai hírközlési hatóság adatbázisában is felbukkant a Realme hamarosan érkező csúcskészüléke.

A Realme X2 Pro még tavaly október közepén debütált, egy remek zászlóshajó került piacra, ennek ellenére rendkívül kedvező árcédulával debütált, a legcombosabb modellért is csak 135.000 forintnak megfelelő jüant kellett kiperkálni Kínában.

A Realme az előző hónapban már elindította a széria új generációját az X3 SuperZoom-mal, de az igazi X2 Pro utód még csak most fog érkezni, amelyről végre egész sok mindent megtudhattunk. Az RMX2121 modellszámmal rendelkező X3 Pro már a TENAA oldalán is felbukkant, képekkel és legfontosabb tulajdonságaival együtt.A kínai hírközlési hatóság specifikációs listája 6,5 hüvelykes kijelzőt emleget. Az X2 Pro-ból kiindulva, egy AMOLED panelről beszélhetünk majd, minimum 90 Hz-es képfrissítési frekvenciával felvértezve. A vízcsepp notchos kialakítást viszont felváltja majd a kameralyukas megoldás. A fizikai méreteit tekintve 160,8 x 75,2 x 8,5 mm-es paraméterek fogják jellemezni az X3 Prót.

A készülék tápellátásáról egy kétcellás akkumulátor gondoskodhat majd, egyenként 2.200, azaz összesen 4.400 mAh-s kapacitással ellátva. A Realme X3 Pro hátoldalára egy téglalap alapú kamerasziget kerül fel, amelyben négy kamera és egy LED villanó  lesz megtalálható. Korábbról már tudhatjuk az X3 Pro AnTuTu-s tesztjének köszönhetőan, hogy a telefon működtetéséről a Snapdragon 865 processzor fog gondoskodni. Szoftveresen fronton pedig Android 10 alapokon nyugvó Realme UI kerül előre telepítésre a készülékre.

A Realme leendő csúcsmobiljának pontos érkezését még nem hozták nyilvánosságra.


Forrás: TENAA


Realme telefonod van, vagy csak szereted magát a márkát? Akkor csatlakozz Facebookon a Realme Magyar Közösség csoportunkba!(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)