A Huawei – Porsche, OPPO – Lamborghini, OnePlus – McLaren és a többi kooperációk után a Samsung is összeállhat egy autógyártóval, hogy egy különleges kiadású Note 10 mobilt dobjanak piacra.

Hirdetés

Egy kínai blogger állítása szerint, a dél-koreai gyártó arra készül, hogy összeálljon az elektromos meghajtású autókat gyártó Palo Alto-i óriással. Méghozzá annak érdekében, hogy piacra dobjanak egy Tesla nevével fémjelzett, különleges kiadású Galaxy Note 10 készüléket. A kínai közösségi médiában közzétett poszt egy renderképet is tartalmaz.

A koncepció képen egy olyan Galaxy Note 10-et láthatunk, amelynek hátoldala szürke szálcsiszolt fém borítással, valamint egy piros színű Tesla logóval rendelkezik. A telefonhoz járó S-Pen szürke felső részét leszámítva ahogyan a logó is, piros színben pompázik.

Természetesen az információt és látott renderképet kezeljük erős fenntartásokkal, mindenesetre ha valóban létrejön a kooperáció, akkor a Tesla autóinak dizájnjából kiindulva jóval esztétikusabb megjelenésre számítunk.

Ti szívesen látnátok egy Tesla-s Samsung Galaxy Note 10 csúcsmobilt?

Ekkor mutatkozhat be a Samsung Galaxy Note 10 duó

 

Forrás: Weibo 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.