Elsőként mutatja be Magyarországon a GTX 1660 Ti-t az MSI

Az évek során az MSI folyamatosan vezette a gaming iparágat olyan innovatív technológiák biztosításával, amelyek növelik a játékosok élményét. A legújabb NVIDIA GeForce GTX™ 1660 Ti videokártyával az MSI egy újabb lehetőséget mutatott be.

ByTech YouTube csatorna
A GL63 8SD a játékot igazi élménnyé teszi, a GTX 1660 Ti videokártya állja a sarat még az AAA kategóriás játékok esetén is. Amennyiben a játékosok igazán bizonyítani akarják szenvedélyüket és elkötelezettségüket a gaming iránt, mostantól a GL63 új Steelseries RGB billentyűzete is a segítségükre lesz.

Temessük el a múltat

A GTX 1660 Ti messze felülmúlja a GTX 1060 teljesítményét, ezzel biztosítva, hogy a játékosok még az új AAA játékokat is könnyedén élvezhessék. A teszt eredményei az mutatják, hogy GTX 1660 Ti VGA a GTX1070 új riválisa. A GTX 1660 Ti kiváló választás költségbarát áron a gamerek számára. A GL63 8SD már online megvásárolható. Minden vásárlás korlátozott kiadású MSI Loot dobozzal érkezik. Az MSI arra törekszik, hogy a legjobb minőségű játékrendszereket hozza rajongóinak. Ezeket a rendszereket a leghatékonyabb hűtési megoldásokkal kell kialakítani, hogy a hosszú játékmenetek ne károsítsák az eszközt. A „True Gaming” a mottónk, mert nemcsak a gamingnek megfelelő eszközeink vannak, hanem termékeink minden egységét úgy terveztük, hogy optimalizálja a játékélményt.