Előrendelhető a Huawei Nova 3

Bár a hivatalos bemutatóra csak július 18-án kerül sor, a VMall-on már előrendelhető a Huawei Nova 3. A Nova sorozat mindig is középkategóriás készülékeket nyújtott, úgy tűnik ez most megváltozik.

A VMall-on történő megjelenés tehát hivatalosan is megerősíti a készülék specifikációt. Tehát kapunk egy mobilt, amelyet a Kirin 970 processzor hajt, 6 GB RAM társaságában, magas képernyő-test aránnyal bír, illetve két duál kamararendszert is kapott.
Huawei Nova 3 lila és kék átmenetes
A specifikáció javarészt már ismerős, a keményebb feladatok elvégzését a négy Cortex-A73 mag biztosítja a 2,4 GHz-es teljesítményével, a maradékért pedig a négy 1,8 GHz-es Cortex-A53 mag felel. Ez tehát a Kirin 970-es lapkakészlet. A RAM és a belső tárhely kombinációja 6, illetve 128 GB, míg az akkumulátora egy 3.750 mAh-s telep, amely természetesen támogatja a Huawei gyorstöltési szabványát.
Huawei Nova 3 fekete
A Nova 3 egy 6,3 hüvelykes LCD kijelzőt kapott, FullHD+ felbontással és 19:9-es képaránnyal, valamint egy notch-csal a tetején. A hátlapi kamerarendszert egy az egyben a Honor 10-től örökölte, tehát egy 16 MP-es RGB (f/1.8) és egy 24 MP-es monokróm (f/1.8) szenzort kapott. Az előlapra is két kamera került egy 24 és egy 2 MP-es szenzor.
Huawei Nova 3 világoskék
Az ujjlenyomat-olvasó a hátoldalon kapott helyet. A méreteit tekintve 157 x 73.7 x 7.3 mm, súlya pedig 166 gramm. A készülék az Andorid Oreo 8.1 alapú legújabb EMUI 8.2-t futtatja, ami elhozza a GPU Turbo technológiát, és a 3D Qmoji-t, amely próbál kicsit egyedi lenni az Animoji, az Omoji, AR Emoji és más gyártók megoldásaihoz képest. Természetesen számos AI funkcióval vértezték fel a készüléket.
Huawei Nova 3 sárga/arany
A hivatalos bemutató már nincs messze, azonban semmi váratlan nem fog már minket érni.  

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)