Korábban már több renderkép is napvilágot látott a Sony leendő készülékéről. Ezekről megtudhattuk, hogy a telefontól eléggé magas képarányt várhatunk majd el, ami érdekes, ugyanakkor mégis szép dizájnt mutat.

Hirdetés

A frissen megjelent élőképek alátámasztják a korábbi renderképeken látottak nagy részét. Az Xperia XA3 méretes, teljesen notch mentes felső kerettel rendelkezik, amelyen olyan szokásos elemek figyelhetőek meg, mint a szelfikamera és egy hangszóró. Ettől eltekintve a készülék egészen kis méretű oldalsó és alsó kávát kapott a kategóriájához képest.

A telefon képernyőjén az Android Pie-hoz hasonló, gesztus alapú navigáció látható. Ez alapján elmondhatjuk, hogy operációs rendszerként az Android legújabb főverzióját futtatja majd. Az eszköz hátlapján egy vízszintesen elhelyezett dupla kamerarendszer van jelen, amelynek tulajdonságairól még nincs pontosabb információnk. Az ujjlenomyat-olvasó a készülék oldalán, a bekapcsológombba építve kaphatott helyet, azonban ez még nem nyert bizonyosságot.

Specifikáció

Az Xperia XA3 várhatóan egy 5,9 hüvelykes, 21:9-es képarányú FHD kijelzővel fog rendelkezni. A korábbi hírek szerint, a készülék működtetéséért a középkategóriás Snapdragon 660 lapkakészlet fog felelni, amely mellé 4/6 GB RAM és 64/128 GB belső tárhely társul. A tápellátásáról egy 3.500 mAh-s akkumulátor gondoskodhat majd.

A telefont várhatóan a február 25-én kezdődő MWC-n fogják bemutatni, Barcelonában.

Nektek mi a véleményetek erről a kialakításról?

Szokatlan dizájnnal jön a Sony Xperia XA3

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.