Élőképeken a vörös OnePlus 6

A OnePlus 6 jelenleg három színben kapható, kétféle fekete és egy fehér változatban. Hamarosan egy újabb színben is elérhető lesz a készülék, amelyről már élőképeket is láthatunk.

ByTech YouTube csatorna
Tetszik a Lava Red OnePlus 5T, és imádkoztál érte, hogy a OnePlus 6 is megjelenjen vörös színben? Akkor van egy jó hírünk, ugyanis a OnePlus Twitteren jelentette be, hogy július 2-től a Midnight Black, Mirror Black és a Silk White fantázianevekkel ellátott változatok mellett, már a vörös OnePlus 6 is kapható lesz.
Slashleaknek köszönhetően már élőképeket is láthatunk a készülékről. A vörös OnePlus 6 is ugyanúgy üveg hátlapot kapott, mint a testvérei. Az alábbi képek nem mutatják a telefon előlapját, azonban nagy valószínűséggel elől a fekete színnel fogunk találkozni. A Red OnePlus 6 áráról még nem tudni semmit, valamint arról sem, hogy csak bizonyos régiókban lesz kapható, vagy globálisan is. Azonban egy biztos, hogy mivel korlátozott mennyiségben lesz elérhető, gyorsan el fog tűnni a "polcokról". (Források: 1 , 2 , Via )