Élőképeken a Realme X50 5G

A kínai közösségi médiában megjelent képeken kívül, a kínai 3C hatóság tanúsítványából is megtudhattunk egy két infót a Realme hamarosan érkező készülékéről.

Weboldal készítés kedvező áron!

A Weibo-ra feltöltött képeken a Realme X50 Polar White fantázianevű színváltozatát láthatjuk. A Realme X2 Pro készülékhez hasonlóan a január 7-én érkező 5G-s újdonság is négy hátlapi kamerát kap, azonban az X50 esetében a bal felső sarokba kerül a modul. A telefon jobb oldalát nem kapták lencsevégre, illetve a csatlakozói felhozatalt sem ismerhettük meg ezekről a képekről, azonban a gyártó hivatalos forgalmazója korábban már megerősítette, hogy az ujjlenyomat-olvasó oldalra kerül, és valószínűleg a bekapcsológombba integrálják.


Ahogy fentebb említettem, a Realme X50 már megkapta a kötelező kínai tanúsítványát, RMX2025 és RMX2051 modellszámokkal tűnt fel a készülék a 3C adatbázisában. A tanúsítványban az is olvasható, hogy a telefon dobozába olyan töltő adapter kerül, ami akár 30 wattos töltést is támogat. A Realme egyébként korábban már megerősítette, hogy az új középkategóriás mobil VOOC 4.0 40 wattos gyorstöltési technológia továbbfejlesztett változatának támogatásával érkezik.


Korábban már kiderült, hogy a Realme X50-nél alapértelmezett lesz az 5G támogatás, amelyet a vadonatúj Snapdragon 765G processzornak köszönhet majd. A telefon előlapjára egy kameralyukas kialakítású 6,6 hüvelykes IPS LCD kijelző kerülhet. A megjelenítő kapszula alakú vájatban egy 32 és egy 8 megapixeles szelfikamera kaphat majd helyet. A már emlegetett négylencsés hátlapi kamerarendszer fő érzékelője várhatóan a 64 megapixeles Sony IMX686 lesz.A Realme X50 5G árát 2.000 jüanra taksálják, amellyel nagy riválisa lehet majd a Redmi K30 5G-nek. Január 7-én tehát mindenre fény derül.


UPDATE: Ki is szivárgott a készülék csaknem teljes specifikációja.
Snapdragon 765G processzorral érkezik a Realme X50 5G


Forrás: Weibo