Elképesztően népszerű a (Xiaomi) Redmi Note széria

A Redmi Note sorozat rendkívül fontos szerepet játszott abban, hogy a kínai gyártó több régióban is uralja a megfizethető mobilok szegmensét.

A Redmi Note 8 széria indiai bemutatója előtt egy nappal Manu Kumar Jain , a Xiaomi India ügyvezetője Twitteren jelentette be, hogy széria eladásai átlépték a 100 milliós álomhatárt.

A Xiaomi a 2014 márciusában elindított sorozatának első tagját simán csak Redmi Note névvel illette. Mivel a készülék nagyszerű hardvert kínált alacsony áron, Kínában és Indiában hamar népszerűnek bizonyult. A generációnkénti remek fejlesztéseknek köszönhetően a Redmi Note szériás mobilok eladásai rohamosan növekedtek az évek során és globálisan is kapkodják a boltok polcairól a készülékeket rendesen.A márka kedvelőinek most nem mondunk újat, de a Redmi Note széria legújabb modelljei jelenleg a Redmi Note 8 és a Redmi Note 8 Pro. Mindkét telefont augusztus végén mutatták be Kínában és több ponton is jelentősen fejlődtek az előző generációs Redmi Note 7 és a Note 7 Pro masinákhoz képest.


Indiában október 22-én útjára indulnak a stabil MIUI 11 frissítések

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)