Elég magas árral debütált az LG Velvet

Végre teljes egészében bemutatkozott az LG teljesen új szemlélettel készült mobilja.

Weboldal készítés kedvező áron!

A május 7-i hivatalos bemutató előtt egy-két apróságon és az áron kívül mindent tudhattunk az LG Velvet-ről, ugyanis a dél-korai gyártó gondolt egyet a múlt hét elején és szinte mindent elárult a készülékről, így itt már csak az eddig nem ismert tulajdonságokra fektetjük a hangsúlyt.

Kezdjük azzal, amire leginkább kíváncsi lehet mindenki, mégpedig az árazással. A felső-középkategóriába pozicionált mobil árát 899.800 dél-koreai wonra lőtték be, ami nagyjából 238.000 forintnak felel meg. A Velvet a már ismert négy színben elő is rendelhető Dél-Koreában, egészen május 14-én, azt követően pedig rögtön indul a normál értékesítés. A további piacokon való megjelenésről egyelőre még nem beszélt a vállalat.
A készülék 6,8 hüvelykes 20,5:9-es képarányú kijelzője nem új infó, azonban a FullHD+ felbontás és a P-OLED technológia már igen. Most már nem titok a szelfikamera kiléte sem, egy 16 megapixeles szenzor kapott helyet a bemélyedésben. A processzor terén történt egy kis félreértés, ugyanis nem a Snapdragon 765G, hanem a sima 765 ketyeg a motorháztető alatt, de természetesen az 5G támogatottság terén ez nem befolyásoló tényező.

Ezenkívül ami még plusz infó, hogy a Velvet IP68-as besorolással bír, továbbá a MIL-STD 810G katonai szabványnak is megfelel. A készülék további említésre méltó tulajdonságai közé tartozik a megjelenítőbe integrált ujjelnyomat-olvasó, a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó, az NFC, a Bluetooth 5.0, és az Android 10 operációs rendszer.


Forrás: LG


A Velvet múlt héten megerősített tulajdonságairól itt olvashatsz: