Az eddigiekkel ellentétben idén már nem egyetlen készülék fogja képviselni a Galaxy Note széria újabb generációját.

Hirdetés

Rengeteg pletyka kering a Samsung Galaxy Note 10 szériájáról, a kezdetekben három-négy különböző modell érkezését harangozták be a leakerek. Jelenleg ott tartunk, hogy két készülék fog végül bemutatkozni: Galaxy Note 10 és Galaxy Note 10 Pro.

A koreai ETNews elméletileg megszerezte a leleplezés dátumát, állításuk szerint a dél-koreai gyártó augusztus 10-én fogja majd bemutatni a legújabb csúcsmobiljait. Emlékeztetőül, tavaly a Galaxy Note 9 augusztus 9-én debütált, a konkrét értékesítése pedig augusztus 24-én kezdődött meg. Így, a tavalyi ütemterv szerint augusztus 25-től kerülhet majd a piacra a Note 10 duó.

UPDATE: A legújabb pletyka szerint augusztus 7-én lesz a bemutató. (The Verge)

 

A Samsung jó néhány szemmel látható változtatást eszközöl majd az elődjének kialakításához képest. Egyrészt a szelfikamera egy kijelzőbe fúrt lyukban foglal majd helyet a megjelenítő tetejének közepén, másrészt a hátlapi kamerarendszer is új helyre kerül, vízszintes elrendezésben a bal felső sarokba költözik. Sokak bánatára eltűnik a 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozó és még több ember örömére a dedikált Bixby gomb is lekerül a készülékekről.

Galaxy Note 10 koncepció:

Újabb koncepció képeken a Samsung Galaxy Note 10

 

Galaxy Note 10 Pro koncepció:

Megmutatta magát a Samsung Galaxy Note 10 Pro is

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.