Egy autó árába kerül a Hublot legújabb prémium okosórája

A Hublot kiadott egy új okosórát, ami annyira prémium, hogy 5800 dollárba kerül, átszámítva nagyjából 1.766.000 forint, ami egy jó használt autó ára.

Weboldal készítés kedvező áron!

Mikor prémium okosórára gondolunk, általában az Apple Watch jut eszünkbe, de vannak ennél messze drágább Google Wear OS rendszert futtató eszközök. Például a Hublot Big Bang e névre hallgató modellje. Miért kerül ennyibe ez a termék? Szerintem mindenki tudja a választ, szimplán csak egy drága divattermék, mellyel fel lehet vágni, de értéket nem képvisel. Még azt sem lehet róla elmondani, hogy a minőségi anyagok és tervezés mellett csúcshardvert kapott, mert ez nem igaz. A 42 milliméteres OLED-es érintőkijelző alatt egy Qualcomm Snapdragon Wear 3100-as chip található, ami korántsem modern, inkább elavultnak mondanám, emellé társul 1GB memória és 8GB tárhely.  Az akkumulátor 300mAh-s, amely átlagos. 

Amitől mégis prémium lesz az óra, az a titán vagy fekete kerámia készülékház és a Marc Ferrero által megalkotott különleges, egyedi számlapok.  Minden órában megjelenik egy 5 másodperces animáció, illetve a 24 óra alatt összesen 8 egyedi számlap váltakozik.