A Microsoft bemutatta Xbox Elite vezérlőjének következő frissített változatát, a Series 2-őt.

Hirdetés

Az egyik legjobb tulajdonsága az új kontrollernek, hogy 40 óráig lehet nyúzni, ami valljuk be nem rossz. Emellett az aksit egy hozzáadott speciális tokban is tudjuk tölteni, amit a termékhez adnak és természetesen a töltés USB Type-C csatlakozón keresztül történik.

Valószínűleg egy átlag embernek nincs szüksége az Elite  kontrollerre, hiszen már az alap Xbox vezérlő is nagyon kényelmes használatot nyújt. Azonban aki a maximumot szeretné kihozni magából és a játékokból annak sok okosságot hoz. A kontroller Bluetoothon keresztül csatlakozik a géphez, gumírozott markolatot kapott, ezáltal jobb a tapadás, állítható az analógok feszessége, a ravasz útját korlátozhatjuk, hogy gyorsabban tüzelhessünk, illetve jobban variálhatjuk az analógokat és a D-padeket. Ha mindez nem elég, akkor ezeken felül még be tudunk állítani 3 profilt is, amik között egy gombnyomással lehet váltani.

A termék november 4-től lesz megvásárolható, azonban a magyar árakról még nincs információ, dollárból 179,99-et kérnek érte, ami átszámítva ~51.000 Forint, de ennél biztosan drágább lesz itthon.

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.