Computex 2019 - Thermaltake: gamer asztal, ventilátor, toronyház, memória

A Thermaltake rengeteg új termékkel készült a 2019-es Computex kiállításra.

NoteWall.hu

A700 Aluminum Tempered Glass Edition

Új taggal bővült a Thermaltake A sorozatú házai, bemutatkozott a Thermaltake A700 Aluminum Tempered Glass Edition teljes méretű toronyház, ami az A500 sikerére alapozva készült. Az A700 Aluminum TG alumínium előlappal és két 5 mm-es edzett üveg oldapanellel rendelkezik. Az A sorozat úgy lett kialakítva, hogy beépített tápegység fedéllel rendelkezik a tiszta és egyszerű kábelkezeléshez, valamint támogatja az E7 ATX és az A500 szabványos ATX alaplapokat is. A legmodernebb grafikus kártyákkal és levegő/folyadék hűtési megoldásokkal felszerelt PC-hardverek befogadására készült.  

S300 és S500 Steel TG

Az S sorozatú toronyházak is érkeztek, az acél és edzett üveg kombinációjával készült S500 Steel TG és az S300 Steel TG. Ezekk 200 mm-es ventilátort is befogadnak.

 

Riing Trio 20 RGB Case TT Premium

Leleplezték a Riing Trio sorozat legújabb tagját is, a Riing Trio 20 LED RGB Case TT Premium ventilátort. A Riing Trio 20 PWM vezérlésű, 200 mm-es nagy statikus nyomású ventilátorral és 3 független, előre telepített LED gyűrűvel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően 16,8 millió szín közül választhatunk, illetve összesen 60 darab külön vezérelhető LED található a ventilátoron. A TT RGB PLUS ökoszisztéma tagjaként a Riing Trio sorozat testreszabható LED világítást és ventilátorsebességet biztosít a Thermaltake TT RGB PLUS szoftverével, a TT AI Voice Control és az Amazon Alexa Voice Service szolgáltatás segítségével, illetve a A Riing Trio RGB világítási effektusokat helyi vagy nemzetközi időjárási viszonyokkal szinkronizálhatjuk.  

Level 20 RGB BattleStation gaming asztal és TOUGHRAM RGB DDR4 memória, és még sok más

A Thermaltake elnöke és vezérigazgatója, Kenny Lin bemutatta az új Level 20 RGB BattleStation gaming asztalt, a Level 20 RGB gaming billentyűzetet, a Level 20 RGB gaming egeret és egérpadot, a H1 RGB Headset-et és E1 Headset állványt, valamint az X-COMFORT valódi bőr gaming széket burgundi piros színben. Továbbá, a 16 GB-os TOUGHRAM RGB DDR4 memória (3000/3200/3600MHz) is terítékre került. A teljes BattleStation beállítás szinkronizálható a TT RGB PLUS ökoszisztémával.   Forrás: Thermaltake