A Thermaltake bemutatta a P1000 Pastel Coolant és a T1000 Transparent Coolant hűtőfolyadékokat a 2019-es CES kiállításon.

Hirdetés

A Thermaltake P1000 Pastel Coolant és a T1000 Transparent Coolant a TT legújabb formulájával vannak ellátva, amelyek korrózióvédő funkcióval rendelkeznek és hőátadó közegként használhatók a PC vízhűtéséhez.

A felületi feszültség optimalizálóval kiegészült P1000 Pastel Coolant sorozat minimálisra csökkenti a buborékok beszorulásának kockázatát és megkönnyíti a rendszer egyszerű feltöltését! Az új formula a P1000 hűtőfolyadék esetében a színek telítettségét, stabilitást, valamint alacsony viszkozitást is biztosít, amely lehetővé teszi a hatékony áramlást.

Öt, nem átlátszó színben is kapható a P1000 termékcsalád: piros, kék, fehér, zöld és sárga. A PC építőknek bőséges lehetőségeket kínálva ezzel a korlátlan kreativitás megvalósítására. A Thermaltake T1000 Transparent Coolant folyadékhűtő termékekkel egyedi színeket hozhatunk létre a TT Premium koncentrátum hozzáadásával. A T1000 Transparent Coolant új formulája is biztosítja a hatékony áramlást a színek telítettségét, a stabilitástást, valamint az alacsony viszkozitást. A Thermaltake T1000 Transparent Coolant folyadékhűtő sorozat is arra ösztönzi a felhasználókat, hogy egyedi színhatást hozzanak létre a rendszerükben, amely hétféle lehet: piros, kék, lila, narancs, méregzöld, zöld és sárga színek közül választhatnak.

CES 2019: 18 vezérelhető LED-del rendelkező tápegység a Thermaltake-től

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.