CAD renderképeken a OnePlus 6

A OnePlus május 16-án indítja el új zászlóshajóját a londoni rendezvényen. A készülék értékesítése május 17-én indul el Indiában és Kínában.

Támogass minket!
Most, nem sokkal a készülék bemutatása előtt CAD renderképek érkeztek a OnePlus 6-ról.

Hátlap

A képek alapján, a hátoldalon két kamera található, amelyek függőlegesen egymás alatt vannak elrendezve. Az érzékelők alatt LED vaku és ujjlenyomat-olvasó található. Mindezek alatt helyezkedik el a OnePlus logó.

Előlap

Az előlap nagy részét a kijelző teszi ki. A készülék egy szinte káva nélküli kialakítással rendelkezik, a telefon tetején pedig megtalálható a szinte már állandónak mondható notch. A notchon megtalálható az előlapi kamera és minden más érzékelő. A korábbi hírek és a vállalat megerősítései alapján a OnePlus 6 egy 6,28 hüvelykes Full-HD+ AMOLED, 2280*1080-as felbontású, 19:9 képarányú kijelzővel rendelkezik. Már megerősítették, hogy a felhasználóknak lehetőségük lesz a notch elrejtésére szoftveres úton.

Belső

A motorháztető alatt egy Qualcomm Snapdragon 845 processzor,  Adreno 630 grafikus processzor, 6/8 GB RAM, 128/256 GB belső tárhely kapott helyet. A telefont Android Oreo 8.1 operációs rendszerrel és OxygenOS felülettel szállítják.

Kamerák

A hátlapon dupla kamera található, egy 20 és egy 16 megapixeles, míg az elülső kamera 16 megapixeles. A készülék a következő csatlakozási módokat fogja támogatni: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 5.0 Low Energy, NFC, USB Type-C, 4G VoLTE, GPS, GLONASS, és BeiDou. A telefonban egy 3300 mAh-s akkumulátor található, amelyet támogatja a cég saját gyorstöltési technológiáját.
Korábban arról számoltak be, hogy a ez lesz a cég első készüléke, amely IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik a víz- és porállóság tekintetében, továbbá támogatni fogja a vezeték nélküli töltést is, valamint a készülékkel érkező slow motion videó felvétel funkciót is bejelentették. A szokásos változat mellett a vállalat elindítja a limitált OnePlus 6 Avengers Infinity War kiadású készüléket is. A május 16-án megrendezésre kerülő londoni bemutatón hamarosan kiderül minden. Az eddig OnePlus 6 híreinket itt megtekinthetitek. Forrás: CompareRaja