Az ASRock a mai napon Tajpejben bemutatta a Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC grafikus kártyáját.

Hirdetés

A Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC az AMD Radeon RX 590 GPU-jával, FinFET 12 gyártástechnológiával és 8 GB 256 bites GDDR5 memóriával rendelkezik. A kártya két DisplayPort 1.4 csatlakozót, két HDMI 2.0b kimenetet és egy kétcsatornás DVI-D csatlakozót tartalmaz, illetve maximum 5 monitort támogat egyszerre.

Most egy promóciót is indított az ASRock és az AMD. Az ASRock Phantom Gaming X Radeon RX590 OC grafikus kártyát 2019. február 9-ig  megvásárló ügyfelek három játékot is ajándékba kapnak: Tom Clancy The Division 2, Resident Evil 2 és Devil May Cry 5. Akit érdekel, ITT találja a promóciót.


Mint OC grafikus kártya, 1560MHz-es GPU órajellel rendelkezik, ami magasabb, mint az AMD eredeti 1545MHz-es GPU órajele és számos egyedi funkcióval rendelkezik: a 3-fázisú ventilátor 23% -kal magasabb légáramot biztosít, a dupla golyóscsapágyak segítségével 30-40% -kal javul az élettartam a hagyományos ventilátorokhoz képest. Az XXL alumínium ötvözet hűtőborda és hőcsöves kialakítás jobb hőátadást garantál. A 0dB Silent Cooling technológia által a ventilátor teljesen leáll a könnyű munkaterhelés alatt, így nincs zaj. A Phantom Gaming Tweak az egyszerű használat mellett azonnali teljesítmény növekedést és intelligens ventilátorsebesség-szabályozást biztosít a felhasználóknak a nagy teljesítmény és a rugalmasság érdekében.

 

Forrás: ASRock

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.