Bővítette a professzionális AV alkalmazásokhoz tervezett switch sorozatát a Netgear

A beépített AV funkcionalitás, az új felhasználói felület és a nagy PoE teljesítmény kombinációja megkönnyíti a szakemberek számára az AV hálózatok kiépítését és üzemeltetését.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

A NETGEAR IGMP Plus funkcionalitás, valamint az új Auto-LAG és Auto-Trunk funkciók lehetővé teszik a Pro AV telepítők számára, hogy több M4250 switch-cset zökkenőmentesen összekapcsolhassanak anélkül, hogy veszélyeztetnék a hang- és videojel minőségét és integritását. Az összetett konfigurációs feladatok eltávolítása lehetővé teszi a hálózati operátorok számára, hogy az AV telepítés további egyéb fontos szempontjaira összpontosíthassanak, ezzel időt és pénzt takarítva meg.
A Pro AV telepítőknek nem kell veszélyeztetniük az AV hálózatuk használhatóságát az olyan komplex switch beállításokkal és parancsokkal, amelyek informatikai hálózatokhoz lettek tervezve, nem pedig az audio- és videójel továbbítására. Az M4250 switch új interfésze az általános AV vezérlőket felhasználók által választható profilokkal egyesít, így pillanatok alatt meggyőződhetnek arról, hogy a beállítások helyesek az adott audio vagy video alkalmazásokhoz.
Az M4250-et úgy tervezték, hogy könnyedén integrálhatók legyenek a hagyományos állványra szerelt AV berendezésekkel.  A keskeny, fekete burkolattal rendelkező megoldás az előlapon USB portokkal és állapotjelzőkkel is rendelkezik, így a telepítés során a rendszerintegrátorok könnyedén, elrendezhetik az ethernet kábeleket és a tápkábeleket anélkül, hogy azok az útban lennének.  Az M4250 switch-cseket továbbá akár AV rack-ba is be lehet szerelni. A rögzítéshez emellett egyéb más lehetőségek is rendelkezésre állnak, mint például a VESA rögzítőállványok használata. Az M4250 sorozat mindezek mellett univerzális menetes furatokkal is el lett látva.
Az M4250 switch-csek képesek ugyan azokra a népszerű AV funkciók végrehajtására, mint a népszerű M4300 és M4500 sorozatok, amelyek az iparág legnépszerűbb készülékeinek számítanak. A Pro AV operátorok emellett hozzáférhetnek a NETGEAR Pro AV Engineering Services csapatának ingyenes tervezési szolgáltatásaihoz is, jelentősen leegyszerűsítve ezzel a telepítést.


Forrás: Netgear

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)