Black Friday a GoodOffer24-en: a Windows 10 Pro csak 3000 Ft

A fekete péntek a legnagyobb promóciós esemény még a karácsonyi szezon előtt, egyértelmű, hogy a GoodOffer24 sem marad ki belőle.

Weboldal készítés kedvező áron!

Hozzászokhattunk már ahhoz, hogy a vállalat jobbnál jobb akciókkal és ajánlatokkal lát el minket, már többször működtünk együtt velük, nagyon korrektek és jó árakkal dolgoznak. A Black Friday keretében rengeteg szoftverkulcsot vásárolhatunk kedvezményes áron. Érdemes körülnézni az oldalon, november 12-től december 1-ig rengeteg termék akciós. 

Vess egy pillantást a GoodOffer24 exkluzív ajánlataira és kedvezményeire. Akár 30%-kos kedvezmények Windows 10-re és Office termékekre.

A kedvezményt a XBFOFF30 kuponkóddal lehet aktiválni még fizetés előtt. Nézzük mi, merre, hány forint.

Még többet takaríthatsz meg az Office 2019-en és annak összes csomagjával - most akár 35% KEDVEZMÉNY!  Azoknak, akik csak a legújabb szolgáltatásokkal és a legfrissebb szoftverrel elégedettek, a GoodOffer24 kiváló kiegészítő kedvezményt kínál minden Microsoft Office 2019 termékhez és Office + Windows 10 kombóhoz. A 35%-kos kedvezményhez használd vásárlás előtt a XBFOFF35 kuponkódot.

Miért érdemes a GoodOffer24-et választani?


A szoftverkulcsok mellet játékkulcsok és egyéb termékek is megvásárolhatóak. Rendelés után pár perc alatt meg is érkezik a kulcs és már lehet is aktiválni a szoftvert vagy játékot. Emellett minden termékkulcsra garanciát vállalnak. Probléma, kérdés, kérés esetén a hét minden napján 0-24-ben eérhető az ügyfélszolgálatuk akik készségesen segítenek.

Elérhető fizetési módok

  • Bankkártya
  • Hitelkártya
  • PayPal

Fontos, hogy először le kell tölteni és telepíteni kell a szükséges szoftvert a számítógépre (a hivatalos  webhelyen keresztül) majd utána kell aktiválni a megvásárolt termékkulcsot. 


További információért és akciókért látogasd meg  a GoodOffer24 weboldalát.

Ügyfélszolgálat e-mail címe: info@goodoffer24.com