Bemutatkoztak az ASRock Steel Legend alaplapjai

A Steel Legend alaplapok extra nagy XXL alumínium hűtőbordákkal, I/O Armor-ral, PCI- E Steel Slot-tal és Polychrome Sync (vezérelhető RGB LED) világítással rendelkeznek.

ByTech YouTube csatorna
Az ASRock sokat fejlesztett az optimális stabilitás és a védelem érdekében. Az ASRock Full Spike Protection minden USB-, audio- és LAN-porton keresztül védi a felhasználókat a Lightning / ESD károsodásoktól. A Prémium 60 A-es fojtótekercs és a Nichicon 12K fekete kondenzátorok használatának köszönhetően, a B450 és a B450M Steel Legend stabil marad akár túlhúzás közben az extra teljesítményt biztosítása édekében, akár játék vagy professzionális tartalom készítésekor. Az integrált AMD StoreMI támogatással a B450 Steel Legend alaplapja jó tárolási teljesítményt biztosít, míg az AMD Crossfire támogatása lehetővé teszi a húzósabb grafikai teljesítmény elérését, amit a PCI-E Steel Slot garantál.  

B450 Steel Legend

A B450 Steel Legend egy teljes funkcionalitású ATX alaplap, amely kompatibilis az első és második generációs AMD Ryzen processzorokkal, Radeon VEGA grafikus kártyával és az AM4-es aljzattal. Az alaplap egy teljes funkcionalitású I/O Armor-ral rendelkezik, amely HDMI és DisplayPort portokat tartalmaz a 4K videókhoz, amikor AMD Ryzen és Athlon processzorokat használják integrált Radeon RX Vega és Vega grafikus kártyával. Az ASRock egyedi M.2 foglalata védi és fokozza az M.2 SSD-k teljesítményét. Különböző (játék) perifériákhoz való csatlakoztatáshoz a B450 Steel Legend két USB 3.1 Gen2 (A típus, C típus), négy USB 3.1 Gen1 típusú A port és egy kombinált PS / 2 port USB 2.0 porttal rendelkezik, így a játékosok az örökölt perifériáikat is használhatják.  

B450M Steel Legend

Ez a Micro ATX verzió ugyanolyan teljesítményt tesz lehetővé, mint a nagy testvére, de a B450M Steel Legend alaplapot a helyspecifikus építésekhez optimalizálták. A méretre összpontosítva dupla M.2 aljzatot tartalmaz, amelyek rugalmasak a DIY felhasználók számára. A stabil teljesítmény biztosított a prémium 60 A-es teljesítményű fojtótekercsek és a Nichicon fekete 12K kondenzátorok révén, valamint akár a DDR4 3533+ túlhúzott memóriát is támogatja. https://bytech.hu/ces-2019-az-asrock-bemutatta-az-amd-mini-stx-platformjat-a-deskmini-a300-at/ Forrás: ASRock