A Vernee is részt vett a Mobil Világkongresszuson, több újdonsággal készült a gyártó, többek között a Vernee Apollo 2 okostelefonnal.

 

Így néz ki a Vernee 6K40-es standja:

 

A kiállítás ideje alatt a vállalat bemutatta az új zászlóshajóját, a Vernee Apollo 2 készüléket, amely a Helio X30-as TÍZmagos (2 db Cortex-A73, 4 db Cortex-A53 és 4 db Cortex-A35 mag) processzorral rendelkezik.

Az Apollo 2 egy szép, fémházas unibody kialakítást kapott. A kijelzője egy méretes 5,99 hüvelykes Sharp TDDI panel, amely 18:9 képaránnyal rendelkezik, és az előző generációhoz képest kisebb kávákat kapunk, valamint a képernyő-test aránya már több, mint 87%. Elől lekerekített 2.5D-s üveg védi, amely kényelmes fogást biztosít. A tökéletesen kidolgozott részletek csúcskategóriás termék érzését, látszatát kelti. A hangerőszabályzó gombok, a vaku, a kamera és az ujjlenyomat-olvasó, mind CNC vágással került a helyére.

Az Apollo 2 kapott egy 8 MP-es szelfikamerát, valamint 16 és 13 MP-es dupla hátsó kamerát, ami f/2.0 rekeszértékkel bír, valamint még PDAF autófokusz, szépségfunkciók és éjszakai remek képminőség jellemzi. Kapunk 6 GB RAM-ot és 128 GB belső tárhelyet. Az eszköz támogatja a PE Plus kétcsatornás, 24 W kimeneti teljesítményű Type-C gyorstöltést. Mindezeket a legújabb Android 8.1 Oreo kelti életre.

Összességében egy remek telefont készített a Vernee, és nem csoda, hogy globális elismerést szereztek a jó minőségű, de megfizethető termékeik miatt. A zászlóshajó Apollo 2 mellett a Vernee V2, V3 és M7 készülékeket is bemutatták, hamarosan azok is bemutatásra kerülnek.

 

Forrás: Vernee

 

Ne maradj le az MWC 2018 legfontosabb híreiről!

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.