Bemutatkozott a világ első 4LED gamer projektora

Az X1300i egyesíti az alacsony késleltetés, a treVolo audio és a dedikált gaming üzemmód beállításait.

„A BenQ az X1300i-vel az alacsonyabb bemeneti késleltetésen túl arra törekedett, hogy minden korábbinál mélyebben elmerülhessenek a játékosok kedvenc fantáziavilágaikban.”

- nyilatkozta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke.

„A dedikált játékmódok lehetővé teszik a gamerek számára, hogy másodpercek alatt tökéletesen, kifejezetten játékokra optimalizált audiovizuális beállításokat alkalmazhassanak, amelyekbe beletartozik a 8 ms-os válaszidő és a 120 Hz-es képfrissítés is.”


Az X1300i kiegyensúlyozott 3000 ANSI lumenes fényerővel, széleskörű 98%-os Rec.709 CinematicColor színlefedettséggel és 500 000:1 arányú kontraszttal rendelkezik, amely támogatja a Dynamic Black algoritmusokat is. Emellett a 4K kompatibilitás, a natív Full HD 1080p felbontás és a projektorra optimalizált HDR HDR10/HLG támogatás garantálja a jó vizuális teljesítményt. A 4LED-es fényforrása az automatikus színkalibrációval biztosítja a tökéletes játékélményt.
Az előre beállított játékmódok mellett az X1300i erőteljes 5W x 2 sztereó hangszórókat kapott, melyet a BenQ díjnyertes treVolo Audio csapata fejlesztett. A hangzást továbbá a Bongiovi DPS (Digital Power Station) technológia is fokozza, amely végeredményben részletgazdagabb hangzást kínál. Az RPG játékok kedvelői értékelni fogják a sztereó képalkotást.

Az X1300i a világ első Google által hitelesített Android TV projektora, amely lehetőséget nyújt a Google Play és az Amazon Prime Video használatára is, továbbá támogatja a különböző készülékek képernyőjének tükrözését is.
A stílusos kialakítással, a rugalmas 1,2-szeres zoom-mal, a 2D-s trapézkorrekcióval és a fejlett AV-csatlakozással rendelkező X1300i jó választás lehet azoknak, akik projektorban gondolkodnak. Az X1300i 4LED fényforrása több mint 30 000 órás élettartammal rendelkezik, így akár 10+ éven keresztül is bírja anélkül, hogy a fényforrás cseréjére lenne szükség.


Forrás: BenQ

További képek

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)