Bemutatkozott a Samsung Galaxy A51 és a Galaxy A71

Két újabb taggal gyarapodott a dél-korei gyártó egyre népesebb Galaxy A szériája.

Weboldal készítés kedvező áron!

Beszéljünk inkább egy kicsit általánosságban a pár nappal ezelőtt leleplezett két új, 2020-ban piacra kerülő középkategóriás Galaxy A szériás mobiloról. Kialakítás tekintetében teljesen megegyezik az A51 és az A71. Mindkét újdonság előlapján egy FullHD+ felbontású Super AMOLED megjelenítő foglal helyet. Méghozzá Infinity-O panelről beszélhetünk, ami annyit tesz, hogy a 32 megapixeles szelfikameráknak a kijelző tetejének közepén fúrtak egy lyukat, ahogyan azt a Note 10 csúcsszériánál már láthattuk.

A telefonok hátoldalán a szokásos samsungos prizmás dizájn köszön vissza, egyébként remek színekben pompáznak. A Galaxy A51 és az A71 is négy hátlapi kamerát kapott, amelyek egy téglalap alakú kameraszigetben, L-alakú elrendezésben sorakoznak fel. A szenzoros felhozatalt illetően csak a főegység tekintetében tér el a két mobil (48 és 64 MP). (Állítólag a Galaxy S11 szérián is ehhez hasonló modult láthatunk majd viszont.)

Amit még egységesen elmondhatunk a két készülékről, hogy bővíthető tárhellyel rendelkeznek,  kijelzőbe integrált ujjlenyomat olvasót kaptak, bőségesen elegendő kapacitású akkumulátorral látták el őket és kisebb-nagyobb gyorstöltést is támogatnak. A további részletekről beszéljenek a lentebbi specifikációs táblázatok.


Galaxy A51

A Galaxy A51 specifikációja:Galaxy A71
A Galaxy A71 specifikációja:


Árak és elérhetőség

Az árakról, illetve arról, hogy mikor lesznek megvásárolhatók a készülékek, még nem számolt be róla a dél-koreai vállalat. Ha bejelentik ezeket, akkor frissítjük majd a cikket!


Forrás: Samsung