Bemutatkozott a Philips OLED 754 4K UHD TV

A készülék a 2. generációs P5 képfeldolgozót kombinálja az OLED panellel és támogatja a HDR10+, HDR10, Dolby Vision és Dolby Atmos funkciókat.

Weboldal készítés kedvező áron!

A 65 és 55 hüvelykes kivitelben elérhető készülék stílusos és elegáns megjelenéssel rendelkezik. A TV rozsdamentes acél talpakkal és VESA kompatibilis kialakítással rendelkezik, így akár bútoron állítva, vagy falra szerelve is elhelyezhető. A milliméter vastagságú keretet Ambilight háttérvilágítással látták el. Az OLED 754 két 8W-os közép-magas hangsugárzóval és egy 24W-os mélysugárzóval rendelkezik, amelyek valósághű 2.1-es hangzást biztosítanak.
A SAPHI OS-re építő Philips OLED 754 egyszerű és intuitív felületet biztosít a legnépszerűbb alkalmazások eléréséhez. Néhány gombnyomás és elérhető a Netflix, a YouTube, vagy éppen az Amazon Prime Video streaming szolgáltatásai. Az operációs rendszer egyébként nem foglalja el a képernyő teljes felületét a navigálás során, így böngészés közben még a tartalom is fogyasztható. A Philips újdonsága támogatja az Amazon Alexa intelligens asszisztenst, így fontosabb műveleteket hangvezérléssel is könnyedén elvégezhetünk.
Visszatér a 3 oldalú Ambilight hangulatvilágítás is, amely tovább növeli a kép kiterjesztésének hatását. Az Ambilight világítás a processzor segítségével figyelembe veszi a televízió képernyőjének szélein megjelenített tartalmakat, és a panel mögötti RGB LED világítás a tartalomhoz igazodó színösszetételt sugároz a szoba falára, ezzel is növelve mondjuk filmezés közeb az élményt.
Az OLED 754 egyesíti a 4K UHD felbontású OLED panel előnyeit a 2. generációs P5 képfeldolgozó motorral, így biztosítva természetes képmegjelenést, valósághű színreprezentálást és kontrasztot.


Forrás: Philips