Bemutatkozott a Huawei Band 6

A Huawei Band 4 még 2019 októberében debütált, úgyhogy ideje volt már a frissítésnek. Meg is jelent a legújabb generáció, azonban az 5-ös számot kihagyva egyből Band 6-ként debütált a kínai gyártó legújabb aktivitásmérője.

(***) Stake - az egyik legjobb kriptokaszinó és sportfogadási oldal (***)

Kezdjük először is a kijelzővel, ahol nagy előrelépést figyelhetünk meg az előző generációhoz képest. A Band 4  0,96 hüvelykes LDC kijelzőjét egy 1,47 hüvelykes, 194 x 368 pixeles felbontású AMOLED megjelenítőre cserélték. Az új dizájn vékonyabb keretet is hozott, egészen pontosan 64 százalékos képernyő-test arányról beszélhetünk. A Xiaomi Mi Band 6 kapszulás formavilágától eltérően a Huawei a hagyományosabb téglalap alakú formát választotta.
A Huawei Band 6 mindössze 18 grammot nyom, méreteit tekintve 43 x 25,4 x 10,99 mm-ről beszélhetünk. Az aktivitásmérő oldalán egyetlen gomb kapott helyet és megkapta az 5ATM vízállósági minősítést is. A gyártó normál használat mellett 14 napos üzemidőt ígér egyetlen feltöltéssel, de intenzívebb használat esetén is 10 napot emlegetnek. A töltéshez egy mágnesesen csatlakoztatható töltő gyűszűt kapunk az eszköz mellé.Az érzékelők tekintetében a Huawei Band 6 folyamatos véroxigénszint mérést kínál, de természetesen megkapta a Huawei szokásos viselhető eszközeire szánt technológiáit is, mint a TruSeen 4.0 pulzusmérést, a TruSleep 2.0 alvásmonitorozást és a TruRelax 2.0 stressz index mérést. Az aktivitásaink monitorozásához 96 különbözős sportmódot támogat az aktivitásmérő, míg az adatkapcsolatért egy Bluetooth 5.0 modul felel.

A Huawei Band 6 a Huawei malajziai webshopjában már megvásárolható 16 ezer forintnak megfelelő malajziai ringgitért cserébe és sárga, zöld vagy fekete színek közül lehet választani.


Forrás: Huawei Malajzia

További képek

(***) Több, mint 2000 kriptovaluta árfolyam élőben (***)