Megérkezett a népszerű Amazfit Cor aktivitásmérő második generációja.

Hirdetés

A Xiaomi-val partnerségben álló Huami nemrégiben piacra dobta az Amazfit Cor 2-t, lényegében az első generációs Amazfit Cor vérfrissítéséről beszélhetünk.

Az elődhöz hasonlóan egy 1,23 hüvelykes LCD kijelzőt kapott, amelyet 2,5D-s ívelt üveg borít. Az aktivitásmérő polikarbonát testet kapott, természetesen vízálló kialakítás jellemzi, egészen 5 atmoszféra nyomásig állja meg a helyét. A beépített NFC-nek köszönhetően érintés nélkül is fizethetünk vele (már ahol).

A fitnesz tevékenységek monitorozását az optikai pulzusmérő és a gyorsulásmérő szenzorok segítik. A további funkciókat tekintve ott van az értesítések kijelzése (hívás, email, sms, további appok), a hétnapos időjárás előrejelzés, stopper, időzítő, vagy az ébresztő. Közel kétszeresére nőtt az üzemidő, míg az Amazfit Cor 12 napig áll rendelkezésre, addig a Cor 2 már 20 napig bírja szuflával egyetlen feltöltéssel.

Az Amazfit Cor 2 Kínában már megvásárolható a Xiaomi Youpin oldalán, – hasonlóan az előd induló árával – 12.500 forintnak megfelelő jüanért cserébe.

 

Öt aktivitásmérő, amivel nem lőhetünk mellé

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.