Bemutatkozott a Honor Choice termékcsalád

A kínai gyártó egy teljesen új termékcsaládot leplezett le a mai napon, amelyben egyből hétféle okoseszköz is debütált.

Weboldal készítés kedvező áron!

TWS Earbuds X1

A Honor Choice termékcsalád teljesen vezeték nélküli fülhallgatója a TWS Earbuds X1, akár 24 órás üzemidővel. A két mikrofonnal érkező eszköz hatékonyan szűri ki a környezeti zajokat, akár zenehallgatásról, akár telefonhívásról van szó. A fülhallgató támogatja a binaurális szinkron átvitel technológiát, és alacsony késleltetési idővel továbbítja a hangokat.


Smart Vacuum

A Smart Vacuum porszívó 350 watt teljesítményű, 100.000-es fordulatszámú motorja erőteljes porszívózást és felmosást biztosít. A vezeték nélküli eszköz akár 65 percig is működik egy feltöltéssel, az ultraibolya sugárzással történő sterilizálás pedig hatékonyan bevethető a baktériumok ellen. A Smart Vaccum automatikusan méri a porszívózás közben elégetett kalóriák számát, és a Huawei HiLink alkalmazásra továbbítja az adatot.


Ventilátor

A Honor Choice termékcsalád ventilátora karcsú, ezüstszínű készülékházzal bír, ami egyszerűen elhelyezhető bármely helyiségben. A lapát nélküli kialakítás felerősíti a levegő áramlását, és akár nagyobb térben is használható. Segítségével a levegő egyenletes áramlik, biztosítva a beállított hőmérsékletet.
Párásító

Az okoseszköz 3 literes víztartállyal és óránkénti 400 milliliteres párásítással hatékonyan bevethető irodában és lakásban is. A vízszint folyamatosan nyomon követhető, emellett megköti a helyiségben található baktériumokat.


Asztali lámpa

A vékony és modern kialakítású lámpa három tengely mentén állítható, és akár 1,112 méter átmérőjű területet képes bevilágítani. A TÜV szabványnak megfelelően kevesebb kékfényt bocsát ki, így hosszú használat során sem fárasztja túlságosan a szemet.


Fogkefe

Az okos ultraszónikus fogkefe ívelt kialakítása csökkenti a fogkefén megtapadó baktériumok számát. Az ultrahangos technológiának köszönhetően alaposabb tisztítást tesz lehetővé, a HiLink alkalmazás pedig tippeket ad a könnyű és alapos használatért. A falra rögzíthető töltővel egyszerű és praktikus a töltés, ami akár 30 napos használatot is lehetővé tesz.


Vízforraló

Az 1.800 wattos vízforraló gyorsan dolgozik, és a HiLink segítségével távolról is működésbe léptethető. A víz hőmérséklete állítható, és követhető a víz klórtartalma is. 


A Honor Choice termékcsalád elérhetőségével kapcsolatban a későbbiekben várhatóak részletek.


Forrás: Honor