A Google a Pixel 3 és Pixel 3 XL mellett a tegnapi napon bemutatta a Pixel Slate névre keresztelt laptop-tablet hibridjét is.

Hirdetés

A Google Pixel Slate egy 2 az 1-ben gép, amely 12,3 hüvelykes, 3000 x 2000 felbontású, 3:2 arányú LTPS LCD kijelzővel rendelkezik. Vázát 7 mm vastagságú alumínium szerkezetből készítették, súlya pedig 0,72 kg.

Kialakítását tekintve az eszköz enyhén ívelt szélekkel rendelkezik, ami így kényelmesebbé teszi a használatát. Az ujjlenyomat-olvasó beépítésre került a bekapcsológombba, így helyet spórolva az előlapon. A Google nem erősítette meg a Pixel Slate-ben található akkumulátor pontos méretét, azonban annyit tudhatunk, hogy körülbelül 12 óra működésre képes egy töltéssel, amelyet egy USB Type-C porton keresztül végezhetünk el. Természetesen, ahogy már sok esetben tapasztalhattuk az utóbbi időben, a fejhallgató csatlakozó kimaradt a készülékből, így használhatunk majd valamilyen átalakítót a zenehallgatáshoz.

Kamerák tekintetében a Pixel Slate egy nagy látószögű, 8 megapixeles előlapi, és egy 8 megapixeles hátlapi kamerával rendelkezik.

A Google Pixel Slate egy személyre szabott Chrome OS verziót futtat, amelynek célja a még jobb asztali környezet kialakítása a felhasználók számára. Attól függően, hogyan tartjuk, az eszköz automatikusan képes váltani táblagép és laptop módok között.

A Slate négy változatban lesz elérhető:

  • Intel Celeron processzor, 4GB RAM, 32 GB SSD tárhely – 599 dollár (168.970 Ft)
  • Intel Core i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD tárhely – 1.599 dollár (451.057 Ft)

Természetesen más processzorokkal is elérhető lesz, mint az Intel Core m3, Core i5, azonban az még nem tisztázott, hogy ezek milyen RAM és belső tárhely konfigurációkban lesznek megvásárolhatóak.

A készülék kizárólag Midnight Blue színben lesz elérhető. A fent említett árak nem tartalmazzák, a levehető billentyűzetet. Ezt külön 199 dollárért (56.135 Ft) tudjuk majd megvásárolni.

Bemutatkozott a Google Pixel 3 széria

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.