2016 júliusában a Corning bevezette a Gorilla Glass 5-öt, így a legutóbbi zászlóshajó és csúcskategóriás készülékek nagy része ezzel a védelemmel rendelkezik. A Corning most bejelentette a Gorilla Glass 6 érkezését, és a vállalat azt állítja, hogy kétszer erősebb lesz, mint az elődje.

Hirdetés

Egy nemrégiben készült felmérés szerint az emberek évente 7 alkalommal ejtik le a telefonjukat. Annak érdekében, hogy az új generációs készülékek jobb védelemmel rendelkezzenek, a Corning bevezeti a Gorilla Glass 6-ot. A vállalat azt állítja, hogy a Gorilla Glass 6 egy teljesen új üvegkompozícióból készült, amely olyan erős, hogy az ezzel felszerelt készülékek akár 15 leejtést is kibírhatnak 1 méteres magasságból.

A gyártók az utóbbi időben készülékeik hát- és előlapján is üvegborítást alkalmaznak, főként a vezeték nélküli töltést miatt. A Gorilla Glass 6 pedig pontosan az ehhez szükséges védelmet hozza magával, a megnövekedett üvegfelület védelmének érdekében.

A Corning Gorilla Glass panelje 6 milliárd készülékben található meg, több mint 45 ismert gyártó készülékeiben. A 2019-ben érkező zászlóshajó készülékek, akár már a Gorilla Glass 6-tal lehetnek felszerelve.

 

Forrás

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.