Bejegyzések, amelyeket hamarosan büntet a Facebook

Weboldal készítés kedvező áron!
Szerencsére egyre több lépést tesz az igénytelen posztok visszaszorítására a Facebook.  Itt van újabb 3 megosztási forma, amit ezentúl büntetni fognak. Megmutatjuk mit ne ossz meg a követőiddel a jövőben!     A Facebook 3 megosztási tartalmat emelt ki, amelyeket ezentúl nem fog tolerálni:
  • Reakciógombokkal való szavazás: Amikor valaki reakciógombos szavazásokkal próbál hatalmas aktivitást elérni a posztján (pl.: Nyomj "Tetszik"-et, ha Messit szereted, "Imádom"-ot, ha Rondaldo a kedvenced, stb. ).
  • Reakcióra ösztönzés: “Nyomj egy lájkot, ha tetszik a kiskutyám” típusú bejegyzések, és természetesen bármelyik reakciógomb használatára való ösztönzés.
  • Megosztás kérése: “Oszd meg, és nyerhetsz egy iPhone 8-at” típusú megosztást kérő posztok.
  A Facebook ezentúl nem fogja szép szemmel nézni a felsorolt 3 típusú tartalmakat és azzal bünteti az oldal tulajdonosát, hogy kevesebb emberhez juttatja el a bejegyzéseit. Ezt az ellenőrzést és a büntetés végrehajtását egy új algoritmus fogja végezni. Természetesen a segítő szándékkal közzétett posztokat engedni fogja továbbra is (eltűnt személy, adomány) ezekkel a technikákkal. Az ilyen posztok ellenőrzése heteken belül megkezdődik. via TechCrunch