Befutott a OnePlus 7T Pro

A mai napon végre bemutatkozott a OnePlus 7 Pro felfrissített T-s változata.

ByTech YouTube csatorna

 OnePlus 7T Pro a kijelzőt egy az egyben megörökölte elődjétől, maradt tehát a lenyűgöző 6,67 hüvelykes Fluid AMOLED panel QuadHD+ felbontással és 90 Hz-es képfrissítéssel, és természetesen az ujjlenyomat-olvasót is a megjelenítőbe integrálták. Továbbra is egy 16 megapixeles (f/2.0, 25mm, 1/3.0", 1.0µm) szelfikamerának nyújt menedéket a telefon házából motorikusan kiemelkedő pop-up mechanizmus

A hátlapi kamerarendszer tekintetében sem számolhatunk be nagy újdonságról, adott a 48 megapixeles elsődleges kamera, a 8 megapixeles telefotó lencse és a 16 megapixeles ultraszéles látószögű szenzor. Az ultraszéles egységgel immáron videókat is lehet majd rögzíteni.A OnePlus 7T Pro működtetéséről már a Snapdragon 855+ rendszerchip gondoskodik, kiszereléstől függően 8/12 GB RAM, illetve 256 GB belső tárhely társaságában. Az akkumulátor kapacitás terén van egy minimális növekedés, 4.085 mAh-s telepről beszélhetünk, amely már az új WarpCharge 30T gyorstöltést támogatja.

A OnePlus 6T után a 7T Pro is megkapta a maga McLaren-es különleges kiadását, amely egészen érdekes fekete karbon mintás dizájnt kapott, helyenként narancssárga beütéssel. A tulajdonságait tekintve megegyezik a sima modellel, csupán annyi a különbség, hogy ez a modell egy változatban, 12 GB RAM-mal lesz kapható.A 7T, illetve a 7T Pro október 17-től, míg a McLaren Edition november 5-től lesz megvásárolható. Az árak az alábbiak szerint alakultak.

OnePlus 7T Pro és a McLaren Edition árak:

A OnePlus 7T  európai ára:OnePlus 7T bemutató


Forrás: OnePlus