Az Xbox One High Refresh Rate (120Hz) támogatást kap májusban

A Microsoft tovább növeli Xbox One konzoljainak teljesítményét, és a következő frissítéssel elérhető lesz a High Refresh Rate, azaz 120Hz-es képfrissítést tud majd.

Weboldal készítés kedvező áron!
A legutóbbi frissítés után bejelentették, hogy a következő fontos funkció a High Refresh Rate (HFR) támogatása lesz. Ezután a játékosok ki tudják majd használni a 120Hz-es monitor adta előnyöket és látványt Xbox konzoljukon is. Valószínűleg még nincs olyan játék ami támogatná a 120Hz-es képfrissítést,  de ezután a játékfejlesztőknek már lehetőségük lesz rá. Ugyan a magas képfrissítés támogatása lesz a csúcs az Xbox májusi frissítésében, azért több hasznos fejlesztés is került bele.    

Játékok és alkalmazások csoportosítása

Játékainkat és alkalmazásainkat csoportokba tudjuk rendezni, létrehozhatunk saját gyűjteményeket amikben aztán könnyebben tudunk tájékozódni. Ezeknek a csoportoknak egyéni nevet adhatunk, ezáltal még jobban testre szabva őket.     Klip vágás azonnal Az előző frissítéssel már bekerült több olyan funkció is amivel könnyedén tudjuk megosztani az elkészített képeket és videókat. A frissítés után ezeket a videókat azonnal meg tudjuk vágni, így sokkal könnyebben és gyorsabban tudjuk azokat megosztani.     Xbox tartozékok Az Xbox kiegészítők alkalmazásának korszerűsítésével könnyebé válik a navigáció és maga az app kezelése.  

Jobb családi beállítások

Az Xbox One segít abban, hogy a szülők megőrizhessék családjuk biztonságát a családi beállítások frissítéseivel. A frissítés után megjelenik egy részletek oldal ahol a szülők könnyen megtalálhatják és kezelhetik az Xbox One minden családi beállítását. A szülők könnyen meg tudják mondani, hogy mely család- és tartalombeállításokat állították be és konfiguráltak. Fontos beállítások, amelyek ki vannak kapcsolva vagy nagyobb figyelmet igényelnek, szintén itt jelennek meg. Egyes beállítások, például a tevékenységi jelentések és a képernyő időtartamai csak interneten érhetők el: azonosítjuk ezeket a beállításokat, és az ott található linkeken keresztül tudják majd megtekinteni őket.