Az MSI bemutatta az új gaming és tartalomgyártó sorozatát

Az MSI többek között a GT76 TITAN és a GE65 RAIDER laptopokat, az NVIDIA GeForce RTX 20 SUPER és AMD Radeon RX 5700 XT grafikus kártyákat, az OPTIX MPG341CQR RGB gaming monitort, az MEG X570 ACE alaplapot, illetve gaming egereket, billentyűzeteket és fejhallgatókat is bemutatotta már a napokban.

Weboldal készítés kedvező áron!

MSI GT76 TITAN

A Best Choice Golden Awards díjnyertes MSI GT76 Titan gaming laptop a legújabb Intel Core i9 processzorral lett szerelve, amely mind a nyolc magon képes 5.0GHz stabil órajelet tartani, illetve felső-kategóriás NVIDIA GeForce RTX 2080 grafikus kártyával rendelkezik. Az MSI exkluzív Cooler Boost Titan-nak köszönhetően a 4 ventilátoros, 11 hővezető csővel rendelkező hűtési rendszer 2,25-ször nagyobb légmozgást képes biztosítani, amellyel hűvösen tartja a rendszer komponenseit. Az MSI GT76 egy 17.3 hüvelykes vékony keretes kijelzővel rendelkezik, amely 144Hz-es képfrissítésre képes, ezzel a legjobb vizuális élményt nyújtva a játékosok számára a csatatéren. 

 

MSI GE65 RAIDER

Az MSI GE65 Raider természetesen még nagyobb teljesítményű, mint elődje. A legújabb RTX grafikus kártyával és akár 9. generációs Intel® Core i9 processzorral szerelt MSIGE65 könnyedén megbirkózik a legújabb AAA címekkel. Ezenfelül az ultragyors, 240 Hz-es IPS-szintű vékony keretes kijelző biztosítja az éles és tiszta képminőséget a kompakt méret ellenére. Az új kéttónusú hálós megoldás a laptop alján jobb szellőzést biztosít és megakadályozza a levegő keringését a rendszerben. Az MSI GE65 ezenfelül a legújabb Killer WiFi 6-ot is tartalmazza a következő generációs hálózati élmény érdekében.

 

MSI Prestige 15 és 14

Ahogyan a kreatív eszközök és szoftverek folyamatosan fejlődnek, az alkotók számára úgy válik egyre fontosabbá a nagy számítási teljesítmény képessége. A legújabb processzorral szerelt Prestige, a világ első olyan laptopsorozata, amely 10. generációs Intel 6 magos processzorral működik, és legalább 50%-kal nagyobb teljesítményt nyújt a hatékonyabb kreatív munkafolyamatokhoz, különösen a többszálas számítást igénylő folyamatoknál. A szerkesztésre alkalmas szoftverek esetén, mint a Photoshop; a teljesítmény meghatározott képszűrő algoritmusok esetén akár 40%-kal is nőhet az elődhöz képest. 

Amikor a Premiert a a legújabb erőteljes NVIDIA GeForce® GTX 16 grafikával használjuk, a Prestige sorozattal sokkal könnyebben renderelhetünk például 4K videó előnézetet, így a Prestige 15 akár négyszer gyorsabb sebességre képes.

 

 

Modern 14

Azok számára, akik aktívabb életmódot folytatnak, a stílusos Modern 14 egy jó választás lehet. A 14 hüvelykes Modern 14 kompakt fémváza pehelykönnyű, mindössze 1,19 kg, ettől függetlenül nagy teljesítményt és remek csatlakoztathatóságot nyújt. A Modern 14 ráadásul akár 10 órányi üzemidőt is biztosíthat.

 

Forrás: MSI