Az Android platform legfontosabb hírei – 2018 – 35. hét

A Huawei nagyon sok új hírrel látott el minket a héten, és itt van a még mindig dübörgő IFA is, amelyen szintén nagyon sok újdonságot kaptunk. De nézzük is, hogy melyek voltak a 2018-as év 35. hetének legfontosabb hírei az Android világában.

NoteWall.hu

1. Huawei, Huawei, Huawei...

Szerintem nem túlzás, ha azt mondom, hogy a múlthét nagyrészt a Huaweiről szólt az Android területén. Elsőként már két országban is előrendelhetővé vált a Huawei Mate szériájának leggyengébb tagja, a Huawei Mate 20 Lite:

Ez is érdekelhet

Majd a Huawei bejelentette az Android 9.0 béta programját és ehhez kapcsolódóan az IFA-n bejelentették az EMUI 9.0-t is:

Ez is érdekelhet

Ez is érdekelhet

Végül azt is megtudhattuk, hogy a Huawei Mate 20 szériája október 16-án kerül bemutatásra, amit már mi is nagyon várunk:

Ez is érdekelhet

2. Érkezik a Honor Magic 2 és képeken láthattuk a Honor 8X Max-ot

Igaz, hogy szoros a kapcsolat a Huawei és a Honor között, de úgy gondolom, hogy ezen a héten a Honor egy külön pontot is megérdemel a listánkban. Elsőként a Honor szeptember 5-én megjelenő készülékéről láthattunk promóciós képeket, amelyeken nem csak a készülék dizájnjáról, de még a specifikációjának egyes részleteiről is kaphattunk információt.

Ez is érdekelhet

Majd jött a bomba, amit az IFA-n dobtak le. Ez nem mást jelent, mint hogy bejelentették a Honor Magic 2-t, amit személy szerint szintén nagyon várok.

Ez is érdekelhet

3. Samsung Galaxy S10

Néhány új információt kaphattunk a jövőre érkező Samsung Galaxy S10 szériáról. Megtudhattuk, hogy a gyártó valószínűleg három készüléket tervez bemutatni a szériával és mindhárom készülék megkaphatja a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót.

Ez is érdekelhet

4. Bemutatkozott a Sony Xperia XZ3

A Sony is egy új telefont mutatott be az Xperia XZ3 személyében az IFA-n.

Ez is érdekelhet

5. Már nem kell sokat várnunk a Vivo X23-ra sem

Pontosabban szeptember 6-án kerül bemutatásra a Vivo új készüléke a Vivo X23.

Ez is érdekelhet