Az XPG SPECTRIX D60G DDR4 memória kettős RGB fény diffúzor kialakítással rendelkezik, amely bármilyen memóriamodul számára a lehető legnagyobb RGB felületet biztosítja. Továbbá széles frekvenciatartományon, 3200-4133 MHz-en működik és támogatja az Intel XMP 2.0 profilokat az egyszerű túlhúzás érdekében.

Hirdetés

A D60G több RGB megvilágítást biztosít mm²-ként, mint az átlag memóriamodul, amely a modul felületének 60%-át teszi ki. Az extra széles fény diffúzorok segítik a maximális hatás elérését A D60G avantgárd stílusa meglehetősen jól néz ki, amely a gyémánt által inspirált XPG X-light nevezetű dizájnt kapta.

A felhasználók testreszabhatják különböző fényhatásokkal és beállíthatnak mintákat, impulzus sebességet, világítási intenzitást és még egyebeket. A vezérlés az XPG RGB Sync alkalmazás segítségével végezhető el, de a legnagyobb alaplapgyártók meglévő RGB világításvezérlő szoftverével is menedzselhető a rendszer.

A D60G kiváló minőségű chipekből és fémhűtőből épül fel, ami biztosítja a kiváló jel integritást, a megbízhatóságot és a stabilitást Továbbá, az Intel Extreme memóriaprofilok (XMP) 2.0 a snap túlhúzhatóságát kínálják és fokozzák a rendszer stabilitását. Ahelyett, hogy az egyes paramétereket a BIOS-ban kellene beállítani, a felhasználók közvetlenül a számítógép operációs rendszerén keresztül tudják ezt megtenni.

UV350: Új pendrive az Adata-tól

Forrás: ADATA

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.