Augusztusi ingyenes játékok - PlayStation Plus 2020

A Sony konzolos részlege kihirdette a nyár utolsó PS Plus felhozatalát.

Weboldal készítés kedvező áron!

A júliusi ingyenes játék kínálat elég jóra sikeredett, a PS Plus 10. szülinapjának apropóján rendkívül erős címekkel látta el előfizetőit a Sony. Nem hiszem, hogy bárki is lemaradt volna a hírről, de az NBA 2K20, a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration és az Erica trióról van szó.  Ha még nem szerezted be ezeket, akkor augusztus 3-ig van rá időd.

Na, de térjünk is át a legújabb, utolsó nyári felhozatalra, amennyiben rendelkezel aktív PS Plus előfizetéssel, akkor augusztusban az alábbi címeket zsebelheted be térítésmentesen:

Fall Guys: Ultimate Knockout Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign RemasteredA Fall Guys: Ultimate Knockout a szokásos módon hónap első keddjétől, azaz augusztus 4-től lesz elérhető, viszont a Call of Duty Modern Warfare 2 Campaign Remastered már holnaptól, tehát július 28-tól tölthető.

Továbbra is tart a PS Plus 10. szülinapjának ünneplése, ugyanis augusztus 8-án és 9-én (péntek, szombat) mindenféle kötöttségek nélkül, ingyenes lesz a multiplayer a PS4 konzolokon.


Mit szóltok az augusztusi felhozatalhoz?


Forrás: PS Blog