Minden más telefont maga mögé utasít az állítólagos Xperia XZ4. Legalábbis az AnTuTu pontszámok tekintetében.

Hirdetés

Korábban már több információt is kaptunk a készülék specifikációjával kapcsolatban, továbbá rendervideón láthattuk a valószínűsíthető dizájnját is. A Sony közelgő zászlóshajója az idei év egyik kiemelkedő készüléke lehet, amely várhatóan a Snapdragon 855 processzorral lesz felszerelve.

Az AnTuTu teszt pontszámát I_Leak_VN osztotta meg egy Twitter bejegyzésben, amely egy i8134-es modellszámmal ellátott eszközt mutat, és ez nem más lehet, mint a Sony Xperia XZ4.


A telefon 395.721 pontot ért el a teszt során, amely lényegesen magasabb, mint ezidáig bármely más processzorral mért érték. A Snapdragon 855 már általánosságban is verte a Kirin 980-at és az Apple A12 Bionic processzorokat, viszont ez az új eredmény tovább növeli a lapkakészletek közötti szakadékot. A pontszámon kívül sajnos új információt nem tudhattunk meg, sem a RAM, sem pedig a belső tárhely tekintetében.

A korábbi rendervideó alapján azonban kiderült, hogy a készülék 6,5 hüvelykes, 21:9-es képarányú kijelzővel rendelkezhet, a 3,5 mm-es jack csatlakozó pedig várhatóan kikerül a képből.

Rendervideón látható az Xperia XZ4

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.