Alfawise V50 Pro akciókamera - Teszt [VIDEÓ]

Kipróbáltam az Alfawise V50 Pro akciókameráját ami kb 20.000 forintba kerül. Vegyesek az érzéseim a termékkel kapcsolatban.

NoteWall.hu
De mielőtt kifejteném részletesen is, hogy miért is vegyesek az érzéseim a termékkel kapcsolatban, nézzük meg alaposabban. A kamera tartozékai dobozban érkeztek, míg maga az eszköz fel volt erősítve a doboz tetejére, és lefedve egy átlátszó műanyag kerettel. Jól néz ki, mintha valami kiállítási darab lenne, de egyáltalán nem praktikus. A dobozban két fakk van, amik tele vannak a kamera tartozékaival, rengeteg van belőlük, segítségükkel szinte bárhova fel tudjuk erősíteni a kis akciókameránkat. Ezen a ponton be is illeszteném ide a kameráról készült részletes bemutatót amiből minden kiderül:  
A videóból kiderül minden fontos információ a kameráról, így ide mostmár csak a plusz gondolataimat írom le. Mint írtam a termékről, vegyesek az érzéseim, mert ugyan egy masszív, nem gagyi anyagokból összerakott, sok kiegészítővel és tartóelemmel felszerelt kamerát kapunk, használható mobilos apppal, átgondolt menüvel. Azonban az amire ténylegesen használnánk a felvételek készítése, az nem hozza a várt szintet. Többféle felbontásban is készítettem videókat, de még az átlagosnak mondható FullHD 30fps videó is csúnya, legalábbis nekem mindenképp. A 4K-ról ne is beszéljünk az sajnos megint csak szörnyű és köze sincs a leírtaknak a valós felbontáshoz. No de akkor kinek is érdemes megvennie ezt a kamerát? Jelenleg 20.000 magyar forintba kerül az eszköz, és így viszont megéri az árát, annak ellenére, hogy a videók minősége nem lesz a legszebb. Azoknak ajánlom akik egy masszív, bárhova felszerelhető kis kamerát szeretnének, és nem kell az, hogy tűéles videót kapjanak. Én is használni fogom, autóba tökéletes! :D Itt tudjátok megvásárolni: Alfawise V50 Pro akciókamera