A Redmi 7 mellett debütált egy eléggé kedvező árú, teljesen vezetékmentes fülhallgató is.

Hirdetés

A Redmi legújabb vezeték nélkül fülhallgatójában a Realtek 8763 chip kapott helyet. Az AirDots pehelykönnyű, mindössze 4,1 grammot nyom. Mindkét egységbe egy-egy 40 mAh-s akkumulátor került elhelyezésre, amelyeket a töltőtök körülbelül 1,5 óra alatt tölt fel teljesen. Ez a szufla nagyjából 4 órányi zenehallgatásra vagy telefonhívásra elegendő. A töltőtokban egy 300 mAh-s telep található, ami 2 óra leforgása alatt tölthető fel a micro USB port segítségével. A dobozka kisebb-nagyobb megszakításokkal összesen 12 órányi zenehallgatást tud biztosítani a fülhallgatónak.

A páros egyik felén található egy vezérlőgomb, amellyel olyan funkciók hajthatóak végre, mint a ki-bekapcsolás, dal szüneteltetés, vagy dupla koppintásra az intelligens asszisztens ébreszthető fel, ezáltal elérhető lesz a hangvezérlés is. Az adatkapcsolatról egy Bluetooth 5.0-s modul gondoskodik, 10 méteres hatótávval.

A Redmi AirDots rendkívül kedvező árat kapott, Kínában mindössze 99.9 jüanért (kicsit több, mint 4.000 forint) cserébe juthatunk hozzá.

Android Pie-jal érkezik a Redmi Y3/S3

Forrás: Xiaomi/Redmi

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.