Durván két héten keresztül használtam az ADATA P20000D Power banket, erről a termékről nem lehet nagyon tesztet írni, így csak egy rövid összefoglalót, illetve véleményt írok róla.

 

Mint a fenti képen is láthatjuk, elég méretes a Power Bank, a tömege pedig majdnem fél kg, így ezt nem fogod a zsebedben hordani. Az eszköz nem véletlenül ekkora, a Power bank kapacitása 20000mAh, amivel körülbelül 7-szer tudtam max-ra feltölteni az iPhone 7-es telefonomat. Egyszerre két készüléket tudunk vele tölteni. Nézzük meg milyen csatlakozók vannak a Power bankon.

 

Mint láthatjuk a fenti képen, egy darab DC 5V/2A (Micro USB) bemeneti port van amin keresztül fel tudjuk tölteni az akksikat, illetve két darab kimeneti DC 5V/2.1A max. (Type-A USB) amivel tölteni tudjuk telefonunkat, tabletünket és egyéb eszközeinket. Középen pedig pluszban található egy LED világítás, ha netán szükségünk lenne rá. A világítást a bekapcsológomb hosszú megnyomásával tudjuk aktiválni.

A Power Bankon még van egy kis kijelző ami százalékban jelzi a töltöttségi szintet illetve hogy melyik portok vannak éppen használva.

Két színben érhető el feketében és fehérben.

 

Pontos méretei: 163 x 80.6 x 23.3 mm.

Hasznos kis eszköz, sokszor szükségem volt rá, és a nagy kapacitásnak hála elég ritkán kellett töltenem. 🙂

 

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.